Kantarell- och fetaostsallad

20140904-203831.jpg

Fetaost och en handfull små söta kantareller tillsammans med mycket tomater fick bli grunden till kvällens middag. Enkelt med supergott!

Kantarell- och fetaostsallad

Tomater, gurka, sockerärtor, vitkål, fetaost, rödlök, olivolja, citron, salt, peppar, färsk oregano, färsk persilja.

Skär grönsakerna och strimla vitkål samt lök fint. Om löken är stark kan du skölja den i kallat vatten efter att du strimlat den. Lägg upp på ett fat och toppa med fetaost samt smörstekta kantareller. Eventuellt kan du även steka lite av osten i lite olivolja, väldigt gott! Toppa salladen med olivolja, citronsaft, salt, peppar samt färska örter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s