Sellerisallad

20140811-110341.jpg

En fräsch och enkel sallad som passar utmärkt som tillbehör till grillkvällen. Vi serverade den till grillad färsk korv, surkål, majonnäs samt rostad lök och rostad kapris.

Sellerisallad

1 stort knippe med selleri, 2 äpplen, 2 dl creme fraisch, 1-2 msk senap, 1/2 dl hackad persilja 1 skvätt vinäger eller citronsalft, salt, peppar.

Strimla sellerin i tunna skivor och tärna äpplet i små bitar. Rör i hop selleri och äpple med crème fraiche och smaka av med senap, persilja, salt och peppar samt syra i form av vinäger eller citronsaft.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s