Ägg- och baconsallad

 

20140616-210906.jpg

De sista veckorna har det inte blivit så mycket matlagning hemma hos oss och det har varken funnits tid, ork eller lust till bloggande. Som lärare har det varit några hektiska veckor, men snart är det äntligen sommarlov!

Även när vi inte hinner/orkar laga så mycket mat försöker vi ändå hålla oss ifrån hämtmat, halvfabrikat eller färdigmat. Därför har det de sista veckorna ätits en hel del sallad här hemma. Jag brukar t.ex. använda mig av ägg, avokado eller ost för att göra en sallad lite matigare, sen är det bara lägga till vad man tycker är gott eller vad som finns hemma.

I salladen ovan är det tomater, champinjoner, avokado, ägg, knaperstekt bacon samt basilika. Ringla över olja, pressa över lite citron och salta och peppra.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s