Rabarberkompott

20140506-202425.jpg

Att göra egen rabarberkompott är superenkelt. Koka upp skalad och hackad rabarber med en skvätt vatten. Låt sjuda till önskad konsistens. Jag smaksatte min kompott med kardemumma, lite kanel och äkta vanilj, vill du ha en sötare variant kan du t.ex. tillsätta lite honung. Häll upp i en burk med lock och förvara i kylen. Servera kompotten med lite grädde eller använd som smaksättning i yoghurten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s