Pannbiff med stekt lök och gräddsås

20140506-203420.jpg

Igår åt vi en riktig svensk klassiker; pannbiff med stekt lök med gräddsås. Jag har lagt ut recept på denna rätt tidigare. Denna gången tillsatte vi dock extra grädde och lök i smeten, vilket gjorde att biffarna blev väldigt saftiga och smakrika. Vi brynte även den rivna löken i lite smör innan den tillsattes till smeten. Biffarna stektes först och tillagades klart i ugnen på låg temperatur (100 grader). Tänk på att inte snåla med pepparn då du lagar biffar eller köttbullar, det kan aldrig bli för mycket peppar!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s