Tapas: Marinerade oliver

20140316-170129.jpg

Supergoda oliver som passar både som tilltugg eller som en enkel tapasrätt. Oliverna kan enkelt förberedas i förväg, men ska du låta oliverna stå kan det vara bra att utesluta basilikan och tillsätta den strax innan servering istället, annars blir den lätt dålig.

Marinerade oliver

Ekologiska blandade oliver med kärnor, 1 ekologisk citron, 3 vitlöksklyftor, ½ chili, färsk basilika, 1 dl olivolja, salt och peppar

Häll över oliverna med sitt spad i en burk. Dela citronen i mindre bitar och lägg i tillsammans med hackad chili, hela vitlöksklyftor och basilikablad. Häll i olivolja samt salt och peppar.

20140316-170222.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s