Ricotta- & bladspenatlasagne

20140203-164806.jpg

Igår gjorde vi bladspenatlasagne. Vi utgick från receptet på bladspenatlasagne som jag lagt ut tidigare, men bytte ut den vanliga osten mot ricotta (italiensk färskost). Till en form som räcker till fyra personer hade vi 500 g blandfärs, tomatsås på 1 kg krossade tomater (denna gång utan kapris, oliver och sardeller), 250 g färsk bladspenat, 200 g mozzarella och 250 g ricottaost. Lasagnen toppades med avokado, bladspenat, färsk basilika och rostade solroskärnor (klicka på länken för mer specifik receptbeskrivning). Lasagnen är glutenfri.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s