Nyår 2013!

 

 

20131230-223744.jpg

Nu har vi varit och handlat och börjat förbereda lite inför morgondagens nyårsmiddag. Vi har inte gjort någon av rätterna innan, förutom chokladtryffeltårtan, så recept, bilder och omdömen kommer senare.

Förtugg: Surdegsknäcke med färskost med smak av ingefära, timjan & äpple

Förrätt: Räktartar med löjrom

Varmrätt: Lammytterfilé med palsternackskräm och svartvinbärssås

Efterrätt: Mangoparfait, men passionsfruktsås och hallonmaränger toppat med hallon samt choklad.

Till kaffet: Chokladtryffeltårta

Drink: Heidi Fleiss

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s