Pizzasallad

20131210-220647.jpg

På sommaren är sallad på färsk vitkål en favorit som funkar till såväl grillat som köttbullar. Vitkålen är ju även väldigt populärt som pizzasallad. Till dagens pizza serverades den traditionella pizzasalladen i en ny tappning, med rödkål istället för vitkål. Samma smak, men mycket härligare färg!

Pizzasallad

rödkål/vitkål, salt, peppar, olivolja, vinäger/citron, eventuellt färsk krydda

Strimla kålen fint och smaka av med olja, syra (vinäger/citron), salt. peppar och eventuellt någon färsk krydda.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s