Bruschetta

20131203-181410.jpg

Bruschetta kan man göra på många olika sätt. Jag gillar denna variant med tomat, vitlök, basilika och lime. Jag har använt nöt- och fröbröd men man kan givetvis ta vilket bröd man vill. Se till att du använder solmogna och smakrika tomater, gärna ekologiska.

Tomatbruschetta 4 stycken

2 tomater, 1-2 vitlöksklyftor, ½ lime, 1 msk olivolja, salt, peppar, färsk basilika, bröd

Hacka tomaterna och vitlöken. Smaka av med limesaft, olivolja, salt, peppar och hackad basilika. Rosta brödet och lägg sedan på tomatsalsan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s