Mjuk pepparkaka

pepparkaka

Mjuk pepparkaka

125 g rumstempererat smör, 1,25 dl honung, 3 dl mandelmjöl, 3 msk bakpulver, 1 tsk kanel, 1 tsk malen ingefära, 1 tsk malen nejlika, 1/2 tsk ekologiskt vaniljpulver, 4 ekologiska ägg, smör och mandelmjöl till formen

Rör smör och honung till en smet och tillsätt kryddorna. Blanda bakpulver och mandelmjöl och rör i smörsmeten. Rör till sist i äggen ett i taget. Häll i en smörad och mjölad form. Grädda mitt i ugnen (175 grader) i 25-30 minuter.

Annonser

2 tankar om “Mjuk pepparkaka

  1. Hola, Anna-karin,te escribo desde rosario, argentina, es un gusto poder escribirte, hace unos dias me suscribi a tu blog, me parecen excelentes las recetas, y me agradaria tener mas recetas con diversos tipos de carne. nuevamente te agradezco este blog, y te envio un cordial abrazo

    • ¡Muchas gracias! Me alegra que te guste mi blog. Por favor, pregunte si hay algo que usted se pregunta sobre la receta (no puedo español pero el uso de Google Translate) Sinceramente, Anna-Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s