”Ris a la Malta”

risalamalta

Här kommer receptet på en Ris a la Malta som görs med keso istället för risgrynsgröt. Ris a la Malta är en av mina favoritdesserter vid jul, men denna snabbvariant passar även som mellanmål.

”Ris a la Malta”

2 dl grädde, 250 g keso (pressa ur vätskan), 1 tsk ekologiskt vaniljpulver, 2 krm kanel, apelsin, eventuellt honung eller annan sötning

Vispa grädden ganska hårt och blanda i keso, vanilj, kanel och  lite honung eller annan sötning om du vill ha lite sötma. Skär apelsinen i bitar och rör i. Enkelt och supergott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s