Tomat- & Fetaostsallad

20131121-203713.jpg

Med risk att längta för mycket till sommaren… Denna sallad kan serveras bara som den är, som förrätt eller som tillbehör. Tänk på att använda riktig fetaost, smakrika tomater och en god olja för bästa resultat.

Fetaost, tomater, rödlök, olivolja, citron eller rödvinsvinäger, persilja, salt, peppar

Skär löken tunt och skölj i kallt vatten. Blanda lök samt skurna tomater och bryt över fetaosten. Smaka av med olivolja, syra, salt och peppar. Strö över persilja.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s