Brownies

20131110-213201.jpg

Brownies
550 g mörk choklad, 4 dl valnötter/hasselnötter, 3,5 dl vetemjöl, 1 krm salt, 1 msk vaniljsocker, 200 g smör, 6 dl socker, 8 st ekologiska ägg

Smält 350 g av chokladen. Blanda mjöl, salt, vaniljsocker och 3 dl av nötterna. Rör rumstempererat smör och socker pösigt och tillsätt äggen ett i taget. Blanda allt och häll i en långpanna med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i ca 25 minuter i 175 grader. Låt svalna och bred över  200 g smält choklad. Skär i bitar och garnera med nötter. Kakan är godast efter någon dag i kylen .

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s