Lingon

20131102-215427.jpg

Marcarponeost och grädde…då kan det ju inte gå fel. Jag vispade grädde och smaksatte med nymortlad kardemumma, kanel och ekologiskt vaniljpulver. De frysta lingonen mixades med en skvätt grädde och smakades av med lite agavehonung till önskad sötma. Grädden, mascarponeosten och lingongrädden blandades och ställdes in i frysen i ca 1,5 h.  Jag rörde om ca var tjugonde minut. Glassen serverades med krossade mandel- och kardemummakakor samt lingon rullade i kardemumma. Mums!

Annonser

En tanke på “Lingon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s