Inspirerad av Asien

20131023-190920.jpg

Med morötter, lime, mynta och kycklingrester hemma fick det bli vietnamesisk kycklingsallad. Snabb, billig och supergod mat!

Sallad: woka strimlad vitkål, morötter i stavar och salladslök i lite vitlök, chili, fisksås och japansk soja.

Sås: blanda riven färsk ingefära, fisksås, japansk soja, hackad chili, chiliflakes, hackad vitlök, färsk mynta, peppar och limesaft.

Blanda salladen med kycklingköttet och toppa med hackade jordnötter/sesamfrön och limesåsen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s